Bewertungen von Mr. Sushi Schagen

Neue Beurteilungen

5.0
M.B.
Gestern

Heerlijk! Vooral de crispy box (fried sushi)!

Joyce Feenstra
24 September 2023

20 minuten te laat. Heb moeten bellen waar mijn bestelling bleef, Jammer! Want de sushi is heerlijk bereid.

Ed
23 September 2023

Het duurde even...17:00 uur besteld 19:15 in huis. Hierover werd ik wel goed geĂŻnformeerd, via de mail en ik ben gebeld. De sushi was weer erg lekker . Ik bestel vaker sushi. Voor deze omgeving (Schagen) staat "mr sushi" voor mij bovenaan en heb ik geen reden om nog elders sushi te bestellen.

Adrie Schaap-de Jong
21 September 2023

Het was heerlijk

Marloes
17 September 2023

Bezorging kwam bijna 45 minuten later. Warme hapjes waren opgepiept en alsnog koud bezorgd. Jammer ben normaal hier altijd heel tevreden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anne Ursem
15 September 2023

Jullie krijgen 3 sterren. Dit omdat ik een dag van te voren een bestelling heb besteld en evengoed nog 20 min moest wachten op mijn bestelling...

Willem
10 September 2023

Eten was lekker vers en de warme gerechten goed op temperatuur. Gekozen bezorgtijd was 18.30 en werd 19.15 uur. Was via de mail wel goed gecommuniceerd. Opmerking over saus / mayonaise goed opgevolgd na eigen verzoek. Kortom, we hebben weer heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annemieke Burger
10 September 2023
Katarzyna
9 September 2023

De beste sushi! Altijd vers en mooi gepresenteerd. Jammer dat jullie niet meer op mijn adres bezorgen, want ik was een vaste klant.

Wendy
9 September 2023

Het was weer heerlijk!

Miranda Zwijnenberg
3 September 2023

We hadden om 18.00 uur besteld. Vanmorgen al en kregen de bestelling pas tegen 18.30 uur.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Merel
3 September 2023

Heel weinig kip in de pokybowl

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

LL
2 September 2023

Ietwat lne wachttijd was de moeite waard: heerlijk gegeten!

Natasja
1 September 2023

De sushi was prima. Tijdens de bestelling gaven we de tijd 20:00uur aan. Deze werd na de bestelling omgezet naar 20:30. Om 20:17 kreeg ik een berichtje dat het onderweg was. Uiteindelijk was de bezorger er 20:45. De verontschuldigingen waren er zeker en de bezorger was vriendelijk.

Katarzyna
30 August 2023

Heerlijk zoals altijd. Het is jammer dat ik de tweede keer geen eetstokjes kreeg om te bestellen.

Mike
29 August 2023

Heerlijke sushi, mooie rollen van prima kwaliteit. Altijd weer een feest om dit met het gezin te eten.

Jeroen Holzmann
26 August 2023
Marloes
25 August 2023

Half uur later bezorgd dan aangegeven, het warme hapje wat ik erbij had besteld was koud en taai. Sushi was wel lekker.

Bianca
18 August 2023

Weer goede sushi en vriendelijk personeel

Dieter De Troyer
12 August 2023

Er was een poke bowl zonder rijst gevraagd omdat mijn partner geen koolhydraten mag eten. En dat werd niet zo geleverd, er was toch rijst in. Het moet toch mogelijk zijn om extra groenten te geven in plaats van de rijst. Is misschien wel een punt om rekening mee te houden want de rest was super lekker!

Ms
11 August 2023
Rick
10 August 2023

Zie veel klachten.. waar gewerkt daar worden fouten gemaakt. Niets aantrekken van azijnzeikers want die hebben verder niks te doen ;-)

Nick
5 August 2023

Heerlijke sushi! En snel klaar gemaakt. Zeker een aanrader!

Nicole
5 August 2023

Bestellen gaat makkelijk. Sushi is heerlijk! Altijd goed! Ook op tijd geleverd.. Dus ik raad Mr Sushi zeker aan!

A
3 August 2023

Heerlijk eten. Snelle service.

Raven
3 August 2023

We hebben heerlijk gegegeten!

Romy
31 Juli 2023

Houd je goed op de hoogte van de voortgang, indien iets later wordt er altijd gebeld. De sushi is heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Natalie
29 Juli 2023

Altijd goed! De koude items worden lekker koel geleverd en warme items ook prima op temperatuur. Als je een mix warm/koud bestelt, dan zit het apart van elkaar verpakt. De bezorging is ook netjes en op tijd. Wij zijn elke keer erg tevreden.

Elisa
27 Juli 2023

Zoals altijd heerlijk!

Glenn
23 Juli 2023

Super vers, goede portie en netjes op tijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Debby
16 Juli 2023

Met de bezorger was niks verkeerds alleen de bezorgtijd was te lang.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lont
1 Juli 2023

keurig optijd! En vooral, super lekkere Sushi

Marloes
1 Juli 2023
Cher
30 Juni 2023

Super vers, heerlijk en goede prijzen

Patrick
28 Juni 2023

Snel klaar, kraak vers. De Pokebowl was weer erg lekker

kee
27 Juni 2023

De sushi was warm. Zal zo zijn omdat het warme dagen zijn maar toch niet heel erg fijn

Jp
19 Juni 2023

Gewoon heerlijk👌👌

Robbert van Arkel
19 Juni 2023

Ondanks drukte snel klaar. Erg lekker en goed op smaak!!

Annie van den Berg
18 Juni 2023

Het was weer op tijd en super lekker! Jullie mogen wel opletten, we verwachten niet anders meer!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob L.
8 Juni 2023
Annie van den Berg
5 Juni 2023

Het was weer super lekker en prima optijd bezorgd!!! Dat is iedere keer weer genieten!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martine
4 Juni 2023

Super goede bezorging en sushi was heerlijk vers.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan Jaap
30 Mai 2023

Om 1830u besteld en uiteindelijk was de bestelling er pas om 2050u

Marloes
28 Mai 2023
Erwin Smeets
27 Mai 2023
Yannick
27 Mai 2023

Zoals altijd weer heerlijk. Alleen de bestelde tijd halen ze nooit helaas

Lor
21 Mai 2023

Sushi was goed, maar als je extra betaals voor extra soyasaus, zou het fijn zijn als dat er ook bij zit

Bart
20 Mai 2023

Het zag er allemaal netjes uit. We vonden het alleen een beetje taai. Dat kwam wrsch door dat zeewierwikkel. Het leek net alsof het niet vers was gemaakt. Hopelijk hebben jullie hier wat aan.

Eendy
15 Mai 2023

Heerlijk gegeten!

Kelly
14 Mai 2023

Heerlijke sushi, veel verschillende keuzes. Alleen duurde het 2uur voor het kwam, dit wist ik wel gelijk na bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karen
13 Mai 2023
Moniek
7 Mai 2023
Anita
6 Mai 2023

Was echt heerlijk! Goede smaak zeker ook de verschillende vegan variaties!

Vincent Vermeulen
4 Mai 2023

Super service.. perfect op tijd en heerlijk gegeten

Vincent Vermeulen
4 Mai 2023

De bestelling moest zo laat mogelijk bezorgd worden, vanuit de vestiging in schagen dacht men pro actief mee, hele fijne ervaring.. en zeer proffesioneel

Daniëlle
1 Mai 2023

Was echt weer heerlijk. Snel bezorgd en je wordt goed op te hoogte gehouden

boon
30 April 2023

was echt heerlijk!!!

Menno
28 April 2023

Heerlijk gegeten werd zelfs eerder bezorgd dan aangegeven in de mail helemaal goed natuurlijk.

Saskia
27 April 2023
K.C
24 April 2023

Lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annie van den Berg
15 April 2023

Het was weer heerlijk en stipt op tijd!!

José
14 April 2023

Bestelling mooi op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Boontjes en loempia’s gloeiend heet, sushi met zorg gemaakt. Heerlijk gegeten.

K.C
13 April 2023

Lekker!!

Familie Zutt
10 April 2023

Heerlijke boxen, gyoza's waren top! Vriendelijke mensen, snelle bezorging. Mooie verpakkingen. Onze favoriete sushi plek geworden

Wendy
6 April 2023
Merijn
6 April 2023

Zooo lekker, zo vers en zo fijn dat er altijd voldoende gember en soya bij geleverd wordt

Pieters
2 April 2023

Netjes op tijd bezorgd en heerlijke sushi!

Elisa
31 MĂ€rz 2023

Zoals altijd weer heerlijk! Een onwijs fijne en snelle bezorging!

Shane
26 MĂ€rz 2023

Prima sushi mag van mij iets meer smaak aan de rijst en wat kleffer hou zelf van wat sterkere wasabi

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeroen Holzmann
26 MĂ€rz 2023

Alles was weer prima, wat een smaak sensatie đŸ€—

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Colinda
26 MĂ€rz 2023

Eten was prima. Jammer dat we er pas bij het afhalen achter kwamen dat de bestelling een half uur later konden afhalen. Zou handiger zijn als dit via app zou gaan, die lees ik eerder dan mail. Werd keurig gecompenseerd door uitleg waarom dat niet ( nog) mogelijk is en en portie garnalenkroketjes.

Kim
24 MĂ€rz 2023

Het eten was netjes op tijd dit keer en het was ook super lekker

Inge Bezuijen
24 MĂ€rz 2023
Debby
23 MĂ€rz 2023

We bestellen vaker bij Mrsushi maar deze keer was de kwaliteit minder in versheid en smaak.

Elisa
19 MĂ€rz 2023

Heerlijk weer! Snelle bezorging!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bas
10 MĂ€rz 2023

Erg lekker gegeten en keurig volgens afspraak bezorgd op tijd

Rob L.
7 MĂ€rz 2023

Prima!

Marcel
5 MĂ€rz 2023
Annie van den Berg
4 MĂ€rz 2023

Het was weer prima verzorgd en erg lekker!

bruce
28 Februar 2023

de studenten box viel heel goed in de maak en is het geld echt waard, jammer dat de crispy box wel tegen viel.

Erwin Smeets
20 Februar 2023
Y
11 Februar 2023

Perfect! Aardige bezorger ✌

Hilde
11 Februar 2023

Snel en echt lekker!!

Ron
5 Februar 2023

Helaas 1x Chuka Wakame vergeten in te pakken, we zagen het pas bij thuiskomst. Direct gebeld en wordt bij volgende bestelling verrekend. Dus al met al goed geregeld. Echter wij vonden de concurrent toch lekkerder.

Miranda
4 Februar 2023
Arthur Weih
3 Februar 2023

Voortreffelijk eten en een perfecte bezorging,netjes op tijd en een correcte bezorger!!

Jenny
30 Januar 2023
Sandra
29 Januar 2023

Heerlijke sushi, op tijd geleverd, dus top! Voor herhaling vatbaar.

Harry van Delft
28 Januar 2023

Helaas was de Yakitori koud bij aankomst. Verder, zoals altijd, PRIMA !!!

Nicolette
27 Januar 2023

De bestelling was heerlijk vers zag er verzorgd uit. Top

-
26 Januar 2023

Ik werd na 1 uur en 50 minuten gebeld door een vriendelijke medewerker dat de bestelling toen pas was doorgekomen en dat de bestelling op dat moment werd gemaakt en er direct aan zou komen. Ook bood hij een extraatje als tegemoetkoming. De bestelling kwam na ruim 2 uur tegen 20.00 uur en was warm, vers en erg lekker. Vriendelijk personeel, lekker eten. Minpuntje: jammer van de lange wachttijd.

Elisa
21 Januar 2023

Elke keer weer heerlijk!

Joost
21 Januar 2023

Optijd bezorgt,hoge kwaliteit en het was nog warm.

Rob L.
16 Januar 2023
Annie van den Berg
15 Januar 2023

EĂ©n woord
..SUPER!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Natalie
15 Januar 2023

Prima kwaliteit voor een 'thuisbezorgd' sushi. Vooral de gefrituurde variant valt bij onze zoon erg in de smaak. Fijn dat het een lekker gevarieerd assortiment is. De warme gerechten zijn lekker op temperatuur en se koude gerechten worden apart verpakt en zijn koel. Prettige, beleefde bezorging en keurig op tijd. Perfect!

Hoogwoud Michel
15 Januar 2023

Ă©Ă©n gerechtje vergeten , werd binnen 10 minuten nabezorgd , hulde!

Eric kouwenhoven
14 Januar 2023

Al een aantal keer besteld, de bestelling is er altijd stipt optijd. Onwijs lekkere Sushi,en poke bowl.

Molenaar
13 Januar 2023

Prima in orde. Heeft goed gesmaakt!

Eva
12 Januar 2023

Top service en lekker eten. Ik bestel regelmatig. Alleen vind ik het jammer dat de punten niet allemaal bij elkaar worden opgeteld.

Daphne
12 Januar 2023
Lisa
11 Januar 2023

De sushi is heerlijk

Mandy
9 Januar 2023

Sushi was weer erg lekker zoals altijd. De bezorger was snel en vriendelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linda
3 Januar 2023

Ik bestel om 17.25 u Ik vraag om zo snel mogelijk te bezorgen en dan komt het om 19.00 uur. Dat vind ik te laat!

Gerrets
2 Januar 2023

Erg lekker

Judith
1 Januar 2022

Heerlijk gegeten. Super vers

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Harry van Delft
1 Januar 2022

Zoals elke keer: weer prima. Lekker eten, warme gerechten waren ook echt warm. Perfect verzorgd weer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kirsten Bijma
27 Dezember 2022
Elisa
26 Dezember 2022
Milco
24 Dezember 2022

Top sushi

Bram en Lydia
20 Dezember 2022

Kwam wat later dan verwacht, maar werden netjes gebeld, super lekker en vers. Gaan we zeker nog een keer bestellen😁

S.de Graaf
16 Dezember 2022

Weer heerlijke sushi besteld .Vers ,lekker en snel bezorgd .

Ronald
14 Dezember 2022

Bezorgd op afgesproken tijd en daarna heerlijk gegeten.

A. Sijm
12 Dezember 2022

Snel bezorgd en erg lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

beekhuizen
11 Dezember 2022

goede sushi. tonijn iets te dik gesneden maar wel lekker

Bart
10 Dezember 2022
Nicole
8 Dezember 2022
Elisa
4 Dezember 2022
Naomi
3 Dezember 2022

Bestelling gemaakt voor 17.45, kwam pas om 18.25 aan. Warme snacks waren dus koud. Verder was de sushi zoals altijd goed. We weten dat we iets verder wonen dus houden er rekening mee dat het eten evt niet gloeiend heet is, dit was alleen het andere uiterste. Jammer.

Bart
26 November 2022

Goede bezorging, netjes verpakt en lekker sushi pakket.

Willem HEINSIUS
25 November 2022

Was weer heerlijk

Mandy
25 November 2022
Dries
24 November 2022

De bezorger was netjes op tijd. De vis is van goed kwaliteit, maar de rijst is wat droog. De sushi’s, met name de nigiri’s, zijn grof: erg veel rijst.

Ingrid Gomes
21 November 2022

Heerlijke verse poke bowl's!

Erwin Winkel
21 November 2022

Om 1715u besteld, bezorgtijd 1830u aan gevinkt. Verwachte bezorgtijd 1910u. 2015u pas bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Menno
20 November 2022

Heerlijke Sushi

M.E. Hoogwoud
19 November 2022
Karen
18 November 2022

Was heerlijk!

J.L.Koppenol
16 November 2022

Een constante goede kwaliteit, ook bij een minimale vertraging wordt er gebeld, is de ervaring, kortom TOP.

H. van Delft
12 November 2022

Helaas was de bezorging wat vertraagd waardoor mijn Yakitory nier echt warm meer was. Verder was alles weer prima.

Willem
12 November 2022

De smaak is lekker en gevarieerd, de sushi zijn wat te los gerold/vallen uit elkaar.

Tanya
9 November 2022

Altijd tevreden, levering precies optijd!

Katarzyna
6 November 2022
Sophia
4 November 2022

Erg veel rijst bij iedere sushi en weinig echte vissmaak. Ik proefde weinig verschil tussen zalm of tonijn. Aan de zalm zat sowieso geen zalmsmaak. De groentes waren wel goed van smaak.

J.
3 November 2022

Heerlijk eten, op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Top!

JD
3 November 2022
Annie van den Berg
2 November 2022

Zelf een fout gemaakt ivm de tijd. Het werd zo fantastisch opgelost!! đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ De sushi was ook weer heerlijk! Nogmaals: bedankt voor jullie super service!!

Mar10e
31 Oktober 2022

Besteld voor 18:00 uur maar werd 18:40. Niet erg dat het later word maar jullie vragen niet voor niets om m’n telefoonnummer. Bel dan even dat het later wordt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Molenaar
28 Oktober 2022

Heerlijk

Rilana Schram
28 Oktober 2022

Was super lekker

Wouter Teitsma
23 Oktober 2022
Esther
23 Oktober 2022
Mulder
20 Oktober 2022
Rob Leijen
18 Oktober 2022

Uitstekende Sushi

R
17 Oktober 2022

Heerlijke sushi!

Marc
16 Oktober 2022

Bij 1 stap naar binnen werd de tas met sushi al keurig netjes aangereikt met inhoud precies zoals je mag verwachten en zo lekkerrrr.

Sandra
16 Oktober 2022

Al een paar keer besteld,zo lekker ,vers en betaalbaar .

Daniëlle
16 Oktober 2022
Elisa
15 Oktober 2022

Perfect!

Frans
15 Oktober 2022

Was weer erg smakelijk, prima verzorgd en netjes op tijd afgeleverd. Redelijke prijs .Nog steeds voor herhaling vatbaar. Volgende keer niet de stokjes vergeten !!

Wendy
15 Oktober 2022

Zoals altijd zeer goeie sushi en ook klantvriendelijk!

N. Verschoor
11 Oktober 2022

Volgende keer graag stokjes , soja en wasabi.

Kim
10 Oktober 2022

Keurig geĂŻnformeerd dat het eten ietsjes later zou komen . Na 30 minuten kwam het eten met een lief briefje met excuses voor het wachten . De kwaliteit van de sushi was super zoals gewoonlijk en het personeel is onwijs vriendelijk . Is en blijft ons favoriete sushi restaurant.

Antoinette
9 Oktober 2022

Bij binnenkomst in Filiaal Schagen al positief. De zaak is ruim, netjes, schoon en het personeel is vriendelijk en werkt zeer hygiënisch. De sushi was ontzettend vers en lekker. Absoluut een aanrader.

R. de Jong
8 Oktober 2022

Goede en complete levering, was heel goed.

Berkhout
7 Oktober 2022

We hadden glutenvrij besteld ivm coeliakie en het was keurig verzorgd en apart verpakt dus dikke complimenten en het smaakte superlekker

Carlijn
2 Oktober 2022

Bezorger excuseerde zich dat hij wat later was vanwege drukte, erg netjes! Sommige stukjes sushi vielen wat uit elkaar, maar dat maakte het er niet minder lekker op! Heerlijk gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Entes
2 Oktober 2022

Eten prima kwaliteit. Maar
 om 17:50 besteld, zou een uurtje duren. Om 19:30 nog niks, helaas kwam het eten pas om 20:25. Eerste keer Mr. Sushi voor ons, maar dit was wel erg jammer. Het ging om 2x een sushi bowl.

Willem
30 September 2022

De smaak was goed, maar de rijst was nogal los, waardoor ze te makkelijk uit elkaar vielen.

Lars
30 September 2022

Ze waren wat later dan de bezorgtijd. Maar erg lekker gegeten, alles smaakte heel vers!

Jose Drupsteen
28 September 2022

De sushirijst was niet goed gaar. Sommige stukjes sushi vielen daardoor uit elkaar, want de rijst plakte niet goed. Twee stukjes sushi waren het einde van de rol. Die hadden maar de helft van de rijst, er stak een stuk garnalenstaart uit en de avocado ontbrak. Niet zo netjes :-(

Kee
25 September 2022

Bestelling kwam iets te laat. Als je met 12 man zit te wachten is dat niet zo prettig maar zonder aan te geven kregen wij gewoon een paar extra bites. Netjes geregeld. En het eten is gewoon super lekker. Goed verplant ook. Dus volgende keer weer Mr. Sushi

Romy
25 September 2022

Helaas 2 uur op onze bestelling moeten wachten. Dit is al eerder voorgevallen. Super slechte service. Erg jammer want de sushi is altijd goed. Hoop dat jullie hier werk van gaan maken want voorlopig zal ik niet meer bestellen

Tamara
25 September 2022

Heerlijk gegeten!

Dekker
23 September 2022

Wij als sushi liefhebbers hebben voor het eerst bij mr sushi in Schagen besteld. Alles was netjes op tijd klaar alleen miste we helaas wat eetstokjes die we wel aangegeven hadden, jammer. Ook had ik het idee dat de maki box wel erg koud was en daarmee leek hij niet helemaal vers te zijn bereid. Buiten deze twee punten was de rest wel heel lekker en hebben we heerlijk gegeten. Hopelijk is de volgende x van de bovenstaande punten geen sprake en kunnen we 5 sterren geven :)

Annie van den Berg
18 September 2022

Het was weer heerlijk en keurig optijd bezorgd!!! đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ

Marcel
17 September 2022

Rijst kon beter

Daniëlle
15 September 2022
Touria
14 September 2022

De sushi was er goed en lekker. Het was jammer dat ik aangegeven had twee stokjes er bij te willen maar geen stokjes gekregen heb waardoor ik mijn sushi met een vork moest eten.

1749
9 September 2022

We haalden het altijd op bij die andere grote😉in Heerhugowaard maar zijn sinds onze 1e bestelling vandaag bij Mr.Sushi om.Ten 1e eindelijk bezorging in ons postcode gebied en nog snel ook!En niet geheel onbelangrijk...het was heerlijk!Wij blijven hier bestellen

Willem HEINSIUS
8 September 2022
Harry van Delft
4 September 2022

Wederom prima kwaliteit en mooi op de bezorging was keurig op de gevraagde tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nicolet
4 September 2022

Bestrlling stond op tijd klaar , vriendelijk personeel. Presentatie was goed

Celine
4 September 2022

Was weer erg lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van Essen
3 September 2022
Iris
2 September 2022

Super snelle en vriendelijke bezorging op de vrijdagavond. De pokebowl vonden we echter wat tegenvallen ten opzichte van onze eerdere sushi bestellingen. Beetje flauwe smaak en weinig variatie (veel komkommer en avocado verder weinig tot niets) in de bowl

J
30 August 2022

Lekkere speciale, snelle bezorging.

Lynn
28 August 2022

Sushi was super lekker. Genoeg sojasaus, gember en wasabi erbij gekregen. Werd alleen wat later bezorgd dan verwacht maar het eten maakte het zeker weer goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Facco Van den bergh
28 August 2022
Olaf Stenvers
25 August 2022

De sushi was lekker maar de rijst was aan de korrelige kant. Bezorging was top, schatting van de levertijd bijna op de minuut nauwkeurig.

Debby
23 August 2022
F.A. van den Berg
20 August 2022

Prima sushi, redelijke prijzen en correcte bezorging , keurig op tijd. Vriendelijke bezorger👍👌

Annelous
20 August 2022

Super bezorging en zeer goede kwaliteit, echt heerlijk!!

Menzl
19 August 2022

Sushi was heerlijk! Snel bezorgd. We gaan vaker bestellen.

Truus
18 August 2022

Het is duur

J.L.
17 August 2022

Het is opmerkelijk te noemen dat er zelfs na een e-mail bericht van “onderweg” toch nog even werd gebeld dat het iets later zou worden. Geweldig.

Sha
15 August 2022
Sandra
15 August 2022

Een aanrader ,heerlijk ,vers en een snelle bezorging

Elisa
13 August 2022

Ik had om 13 uur een bestelling geplaatst met de vraag 16 uur bezorgen( kon je aanklikken) omdat ik om 1730 uur te werk moest,om 1710 uur gebeld waar het bleef,ze hadden eerst andere bestellingen gedaan,maar zouden het meteen komen brengen,en gelukkig was het er om 1720 uur! Het was snel eten en niet echt genieten van het eten,maar beter dan met een knorrende buik gaan werken.dus top opgelost!

Martine Van tilburg
13 August 2022

Alleen weinig sojasaus bijgeleverd. Voor de rest zeer tevreden

Dekkers
13 August 2022

Snelle bezorging en heerlijk gegeten.

Michelle
10 August 2022
Merijn
9 August 2022

Naast de overheerlijke sushi ook voortreffelijke gefrituurde hapjes!

Marcel
6 August 2022

Klaudia D.
5 August 2022
Gerrit Streefkerk
4 August 2022

Heerlijke sushi, wij hebben ervan genoten !

Caroline
4 August 2022

Super snel bezorgd, heerlijk gegeten!

Nana Hogerheijde
2 August 2022

Super! Snelle bezorging, vriendelijk, heeerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar

Willem Heinsius
1 August 2022
David de Boers
31 Juli 2022

Bezorging op tijd, maar hij had niet gebeld maar aangebeld. Goed de opmerkingen lezen ajb.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annie van den Berg
30 Juli 2022

Het was weer fantastisch!! En klokslag 17.00u bezorgd! Hartelijk dank.

Nico
29 Juli 2022

Het is handiger als er bakjes bijgeleverd worden net als bij andere bedrijven (kartonnen bakjes) voor de saus. Wachttijd was heel lang, dit zag je pas na betaling. Anders had ik het niet besteld.

R
29 Juli 2022

Het was jammer dat de levering 2 uur duurde. Ook ging de communicatie daarover ging niet helemaal goed. De sushi zelf was lekker :)

Jeroen Holzmann
29 Juli 2022

Vreselijk lekker en kon jullie weer niet betrappen op een verbeterpuntje đŸ€—

Maarten
29 Juli 2022
Kim
26 Juli 2022

Kwaliteit is erg goed en de bezorging super snel . Ook is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader !

Annie van den Berg
26 Juli 2022

We hebben genoten van de heerlijke sushischotel!! A.s zaterdag vieren we mijn 75ste verjaardag en bestellen we zeker weer!!! đŸ‘đŸŒ

Jan-Peter Bechthold
25 Juli 2022

Het was weer erg lekker

Berry
25 Juli 2022
Inge
23 Juli 2022
Jazz
23 Juli 2022

Top service en kwaliteit

Sem
22 Juli 2022
C
20 Juli 2022

Super lekker, en bezorging was weer top

Harry van Delft
20 Juli 2022

Eerste keer dat we bij Mr. Sushi hebben besteld, maar zeer zeker niet de laatste keer. Goede en heldere informatie op de site. Ook na het bestellen keurig via de mail op de hoogte gehouden over de afhandeling. Keurig op tijd besteld door vriendelijke bezorger. En toen begon het feest: Mooi verzorgde schalen met heerlijke gerechten. Een echte aanrader !!!!!

Daan
20 Juli 2022

Netjes op tijd geleverd, echter ondanks mijn opmerking om niet de sojasaus en wasabi te vergeten, toch geen sojasaus. Heel jammer, de vorige keer zaten beiden er niet bij en hadden jullie geen tijd om het na te leveren. Nu is duidelijk mijn opmerking niet gelezen.

Dennis
19 Juli 2022

Eerste jeer proberen; heerlijke sushi, lekker vers en precies op tijd! Dit gaan we vaker doen

Weerden
17 Juli 2022
Nicole
17 Juli 2022

Makkelijk online bestellen. Netjes op tijd bezorgd. De sushi smaakte echt heerlijk. Echte aanrader.

Suraya
17 Juli 2022

Complimenten. Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, heerlijke verse sushi + gratis sushi rol. Was weer genieten!! Vaste klant ;)

Sabine
10 Juli 2022

Heerlijk gegeten!

Samantha
9 Juli 2022
Willy Snellen
8 Juli 2022
Z
7 Juli 2022

Super lekker en snel bezorgd! Ook zeker niet duur voor de kwaliteit đŸ«¶đŸ»

Neeltje Wijers
4 Juli 2022

Tas aan de onderkant zat een gat in omdat er iets doorgelekt was. Verder heerlijk eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esther Haakman
28 Juni 2022

Heerlijk gegeten!

A
27 Juni 2022

De sushi kwam ruim 40 minuten later dan gepland. Bestelling was niet compleet, dit werd na een uur nageleverd. De nalevering hoorde warm te zijn maar was al afgekoeld, we konden het zo weggooien. Zonde. Verder lekkere en goede kwaliteit sushi.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Inge
26 Juni 2022

Het eten is lekker maar helaas kwam de bestelling een uur en kwartier later dan vooraf aangegeven.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ed Hendrix
26 Juni 2022

De bezorging kwam op tijd en de bezorger was ook zeer vriendelijk! De sushi was echt super lekker en genoeg!!! Prijs kwaliteit verhouding is goed. Ik had extra sojasaus bijbesteld maar dat was eigenlijk niet nodig! Ik ben erg tevreden en kom zeker terug voor een nieuwe bestelling!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Melanie
26 Juni 2022
Kees
25 Juni 2022
B de Jong
25 Juni 2022

Heerlijk gegeten, super vers.

Holzmann
25 Juni 2022

Het was weer overheerlijk en het kea wachttijd viel het ook mee. Het spijt mij dat we geen verbeter punten hebben.

de Graaf
25 Juni 2022

2 uur gewacht op 2 pokebowls

Ronald
25 Juni 2022

Ik had een box besteld waar 3 x zalm shasimi 3 tonijn sashimi in zou zitten maar er zat alleen 4 zalm in.

Rob L.
24 Juni 2022

Prima Sushi!

Yvonne
23 Juni 2022

Heerlijk! Beste afhaal sushi die we gegeten hebben tot nu toe. De bestelling kwam wat later dan gepland, maar we zijn zowel per email als telefonisch keurig op de hoogte gehouden. Valt ook niet mee nu met personeelstekort in de horeca. Erg tevreden!

Megan
21 Juni 2022

Iedere keer weer heerlijk en bellen je heel netjes wegens 5 min vertraging met bezorging echt toppers

Claudia Koster
21 Juni 2022

Heerlijke sushi :-) We kwamen ophalen. Was precies klaar op de aangegeven tijd en de familiebox, een ronde schaal met 72 stuks sushi, zag er geweldig uit en smaakte voortreffelijk! Voor herhaling vatbaar.

Lin
20 Juni 2022

Heerlijk, wat een mooie sushi schotel!

Anneniem
20 Juni 2022
Ingrid
13 Juni 2022

Eerste x waren ze net open toen viel t ons een beetje tegen, maar nu was t zo lekker!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R. Kunst
12 Juni 2022

Lekkere sushi en pokĂ©bowls! Ook snel geleverd, topđŸ‘đŸ»

Mim
8 Juni 2022

Prima bezorging

Claudia
6 Juni 2022

Eten was oké maar het heeft bijna twee uur geduurd voordat bestelling gebracht werd. Dan heb je inmiddels geen trek meer.

Mirjam
6 Juni 2022

Heerlijke verse sushi

Anoniem
6 Juni 2022
Jim
4 Juni 2022

Erg lekker!

Debby
3 Juni 2022
Rob L.
1 Juni 2022

Prima sushi!

Linda
30 Mai 2022

Snel bezorgd en heerlijk gegeten

Esther
30 Mai 2022
Tamara
28 Mai 2022
shamira
28 Mai 2022

Super service!

J. Schekkerman
27 Mai 2022

Sushi rijst was veel te zoet, gebakken gamba was heel slap ( hoort krokant) de nori was supertaai
 de vis was wel prima van textuur en smaak. Maar al met al zeer matig kwaliteit
 dat kunnen 3 gratis extra blikjes groene icetea niet herstellen
 geprobeerd
 gewogen
 en veel te licht bevonden

Floortje
25 Mai 2022
Manon
22 Mai 2022

De structuur van de rijst was erg wisselend en dus niet erg consistent. De smaak was ok. De vega sushi bevat alleen veels te veel zeewier in onze ogen het zat overal bovenop en dus erg overheersend. Best ok Gegeten maar niet geweldig. Bezorging was precies op tijd! En dat op een Zaterdagavond!

Bosch
21 Mai 2022

Heerlijk gegeten . Zelf opgehaald

HSBenschop
17 Mai 2022

Heerlijk verse sushi, snel bezorgd! Heel fijn dat jullie oook in Wieringerwaard bezorgen!!

Vince
14 Mai 2022

Was goeie soesi

Hilde
13 Mai 2022

Snel bezorgd (ondanks dat een uur bezorgtijd was aangegeven) en lekker.

JK
12 Mai 2022

Mr. ALCKAR DID A GOOD JOB ; )

Jantine
10 Mai 2022

Was heerlijk. Presentatie was top. Gefrituurde hapjes waren nog super heet. Werd 30 min. eerder bezorgd dan de verwachte tijd. Erg aardige bezorger Voor herhaling vatbaar.

Willem Heinsius
9 Mai 2022
Mike
9 Mai 2022

Netjes gebeld dat de bezorging iets later werd ivm drukte en ziekte personeel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cedric
8 Mai 2022
Irma
8 Mai 2022
Gj van der hulst
8 Mai 2022
boon
7 Mai 2022
M
7 Mai 2022
Hbouw
6 Mai 2022

Sushi was vers, smaakvol en gevarieerd .

Patrick
6 Mai 2022
Silvia
5 Mai 2022

Online besteld, keurig op tijd klaar. Sushi was heerlijk. Prijs-kwaliteitverhouding prima

S.
4 Mai 2022

Super vriendelijke bezorgster, vers eten. We nemen overal altijd een pakket: Salmon lovers van €34,50 Jammer dat je dan alsnog €0,50 cent moet bijbestellen voor bezorging. Voor de rest echt goeie sushi

Karin de Jong
3 Mai 2022

4x pokebowls besteld waarvan er 1 compleet was en overige 3 pokebowls ontbrak bijvoorbeeld de avocado en sesam. Ze worden helaas niet zo afgeleverd zoals het vermeld staat op de website.

Esther
1 Mai 2022

Heerlijke verse sushi

Lou
1 Mai 2022

Helemaal goed!

Angelique
30 April 2022
Jeroen Bossema
30 April 2022
Annie van den Berg
30 April 2022
Michel
30 April 2022

Prima sushi. Lekker en ziet er goed uit. Bezorging top. Werd netjes gebeld door mr Sushi over de bezorgtijd. Aanrader!

Yvonne
29 April 2022

Snel en netjes bezorgd. Goede kwaliteit, heerlijk gegeten.

Hoogwoud Michel
28 April 2022

Eerste ervaring, heerlijke sushi en uitstekende bezorging

Peter
28 April 2022
Rody
28 April 2022

Was echt heerlijk de sushi en de levering was echt mega snel we hebben maar 20 min hoeven wachten.

C
26 April 2022
Marit
25 April 2022
Bosch
25 April 2022

Bezorging was goed maar we moesten erg lang wachten op het eten. 90min. We zijn gebeld door het personeel, waarom het zolang duurde. Dat was erg netjes, maar het bleef lang wachten... ...zeker als je trek hebt😁

s.
24 April 2022

de sashimi was in veel te dikke plakken. Dat is gewoon echt niet lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.