Beoordelingen van Mr. Sushi Schagen

Recente recensies

5.0
M.F
gisteren

Wat viel het tegen deze keer. 2 uur moeten wachten voordat het bezorgd werd. Bezorger was heel vriendelijk, dat was het probleem niet. Maar het eten was een ijskoude hap. Echt heel zonde en jammer. Het nieuwtje van het begin is er af lijkt wel.

Bart
26 november 2022

Goede bezorging, netjes verpakt en lekker sushi pakket.

Willem HEINSIUS
25 november 2022

Was weer heerlijk

Mandy
25 november 2022
Dries
24 november 2022

De bezorger was netjes op tijd. De vis is van goed kwaliteit, maar de rijst is wat droog. De sushi’s, met name de nigiri’s, zijn grof: erg veel rijst.

Ingrid Gomes
21 november 2022

Heerlijke verse poke bowl's!

Erwin Winkel
21 november 2022

Om 1715u besteld, bezorgtijd 1830u aan gevinkt. Verwachte bezorgtijd 1910u. 2015u pas bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Menno
20 november 2022

Heerlijke Sushi

M.E. Hoogwoud
19 november 2022
Karen
18 november 2022

Was heerlijk!

J.L.Koppenol
16 november 2022

Een constante goede kwaliteit, ook bij een minimale vertraging wordt er gebeld, is de ervaring, kortom TOP.

H. van Delft
12 november 2022

Helaas was de bezorging wat vertraagd waardoor mijn Yakitory nier echt warm meer was. Verder was alles weer prima.

Willem
12 november 2022

De smaak is lekker en gevarieerd, de sushi zijn wat te los gerold/vallen uit elkaar.

Tanya
9 november 2022

Altijd tevreden, levering precies optijd!

Katarzyna
6 november 2022
Glas
5 november 2022

Super lang moeten wachten op de bestelling, dit was al de 2e keer helaas dat het zo lang duurde. Meisje aan de telefoon wel heel erg aardig, meelevend en netjes. Koude sushi was prima maar de warme waren flink afgekoeld.

Sophia
4 november 2022

Erg veel rijst bij iedere sushi en weinig echte vissmaak. Ik proefde weinig verschil tussen zalm of tonijn. Aan de zalm zat sowieso geen zalmsmaak. De groentes waren wel goed van smaak.

J.
3 november 2022

Heerlijk eten, op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Top!

JD
3 november 2022
Annie van den Berg
2 november 2022

Zelf een fout gemaakt ivm de tijd. Het werd zo fantastisch opgelost!! 👍🏼👍🏼 De sushi was ook weer heerlijk! Nogmaals: bedankt voor jullie super service!!

Karel
31 oktober 2022

Rijst was oud of uitgedroogd misschien te lang buiten de koeling smaakte niet zo goed voor de eerste x dat ik bestel maar is wel belangrijk dat rijst niet te oud is of uitgedroogd smaak te daardoor niet mee echt lekker

Mar10e
31 oktober 2022

Besteld voor 18:00 uur maar werd 18:40. Niet erg dat het later word maar jullie vragen niet voor niets om m’n telefoonnummer. Bel dan even dat het later wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
30 oktober 2022

Helaas 2 uur gewacht op bezorging. Zou fijn zijn als de geschatte wachttijd al vóór bestelling en betaling wordt aangegeven

Molenaar
28 oktober 2022

Heerlijk

Rilana Schram
28 oktober 2022

Was super lekker

Wouter Teitsma
23 oktober 2022
Esther
23 oktober 2022
Mulder
20 oktober 2022
Rob Leijen
18 oktober 2022

Uitstekende Sushi

R
17 oktober 2022

Heerlijke sushi!

Marc
16 oktober 2022

Bij 1 stap naar binnen werd de tas met sushi al keurig netjes aangereikt met inhoud precies zoals je mag verwachten en zo lekkerrrr.

Sandra
16 oktober 2022

Al een paar keer besteld,zo lekker ,vers en betaalbaar .

Daniëlle
16 oktober 2022
Elisa
15 oktober 2022

Perfect!

Frans
15 oktober 2022

Was weer erg smakelijk, prima verzorgd en netjes op tijd afgeleverd. Redelijke prijs .Nog steeds voor herhaling vatbaar. Volgende keer niet de stokjes vergeten !!

Wendy
15 oktober 2022

Zoals altijd zeer goeie sushi en ook klantvriendelijk!

N. Verschoor
11 oktober 2022

Volgende keer graag stokjes , soja en wasabi.

Kim
10 oktober 2022

Keurig geïnformeerd dat het eten ietsjes later zou komen . Na 30 minuten kwam het eten met een lief briefje met excuses voor het wachten . De kwaliteit van de sushi was super zoals gewoonlijk en het personeel is onwijs vriendelijk . Is en blijft ons favoriete sushi restaurant.

Antoinette
9 oktober 2022

Bij binnenkomst in Filiaal Schagen al positief. De zaak is ruim, netjes, schoon en het personeel is vriendelijk en werkt zeer hygiënisch. De sushi was ontzettend vers en lekker. Absoluut een aanrader.

R. de Jong
8 oktober 2022

Goede en complete levering, was heel goed.

Berkhout
7 oktober 2022

We hadden glutenvrij besteld ivm coeliakie en het was keurig verzorgd en apart verpakt dus dikke complimenten en het smaakte superlekker

Carlijn
2 oktober 2022

Bezorger excuseerde zich dat hij wat later was vanwege drukte, erg netjes! Sommige stukjes sushi vielen wat uit elkaar, maar dat maakte het er niet minder lekker op! Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Entes
2 oktober 2022

Eten prima kwaliteit. Maar… om 17:50 besteld, zou een uurtje duren. Om 19:30 nog niks, helaas kwam het eten pas om 20:25. Eerste keer Mr. Sushi voor ons, maar dit was wel erg jammer. Het ging om 2x een sushi bowl.

Willem
30 september 2022

De smaak was goed, maar de rijst was nogal los, waardoor ze te makkelijk uit elkaar vielen.

Lars
30 september 2022

Ze waren wat later dan de bezorgtijd. Maar erg lekker gegeten, alles smaakte heel vers!

Jose Drupsteen
28 september 2022

De sushirijst was niet goed gaar. Sommige stukjes sushi vielen daardoor uit elkaar, want de rijst plakte niet goed. Twee stukjes sushi waren het einde van de rol. Die hadden maar de helft van de rijst, er stak een stuk garnalenstaart uit en de avocado ontbrak. Niet zo netjes :-(

Kee
25 september 2022

Bestelling kwam iets te laat. Als je met 12 man zit te wachten is dat niet zo prettig maar zonder aan te geven kregen wij gewoon een paar extra bites. Netjes geregeld. En het eten is gewoon super lekker. Goed verplant ook. Dus volgende keer weer Mr. Sushi

Romy
25 september 2022

Helaas 2 uur op onze bestelling moeten wachten. Dit is al eerder voorgevallen. Super slechte service. Erg jammer want de sushi is altijd goed. Hoop dat jullie hier werk van gaan maken want voorlopig zal ik niet meer bestellen

Tamara
25 september 2022

Heerlijk gegeten!

Dekker
23 september 2022

Wij als sushi liefhebbers hebben voor het eerst bij mr sushi in Schagen besteld. Alles was netjes op tijd klaar alleen miste we helaas wat eetstokjes die we wel aangegeven hadden, jammer. Ook had ik het idee dat de maki box wel erg koud was en daarmee leek hij niet helemaal vers te zijn bereid. Buiten deze twee punten was de rest wel heel lekker en hebben we heerlijk gegeten. Hopelijk is de volgende x van de bovenstaande punten geen sprake en kunnen we 5 sterren geven :)

Annie van den Berg
18 september 2022

Het was weer heerlijk en keurig optijd bezorgd!!! 👍🏼👍🏼👍🏼

Marcel
17 september 2022

Rijst kon beter

Daniëlle
15 september 2022
Touria
14 september 2022

De sushi was er goed en lekker. Het was jammer dat ik aangegeven had twee stokjes er bij te willen maar geen stokjes gekregen heb waardoor ik mijn sushi met een vork moest eten.

1749
9 september 2022

We haalden het altijd op bij die andere grote😉in Heerhugowaard maar zijn sinds onze 1e bestelling vandaag bij Mr.Sushi om.Ten 1e eindelijk bezorging in ons postcode gebied en nog snel ook!En niet geheel onbelangrijk...het was heerlijk!Wij blijven hier bestellen

Willem HEINSIUS
8 september 2022
Harry van Delft
4 september 2022

Wederom prima kwaliteit en mooi op de bezorging was keurig op de gevraagde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicolet
4 september 2022

Bestrlling stond op tijd klaar , vriendelijk personeel. Presentatie was goed

Celine
4 september 2022

Was weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Essen
3 september 2022
Iris
2 september 2022

Super snelle en vriendelijke bezorging op de vrijdagavond. De pokebowl vonden we echter wat tegenvallen ten opzichte van onze eerdere sushi bestellingen. Beetje flauwe smaak en weinig variatie (veel komkommer en avocado verder weinig tot niets) in de bowl

J
30 augustus 2022

Lekkere speciale, snelle bezorging.

Lynn
28 augustus 2022

Sushi was super lekker. Genoeg sojasaus, gember en wasabi erbij gekregen. Werd alleen wat later bezorgd dan verwacht maar het eten maakte het zeker weer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Facco Van den bergh
28 augustus 2022
Olaf Stenvers
25 augustus 2022

De sushi was lekker maar de rijst was aan de korrelige kant. Bezorging was top, schatting van de levertijd bijna op de minuut nauwkeurig.

Debby
23 augustus 2022
F.A. van den Berg
20 augustus 2022

Prima sushi, redelijke prijzen en correcte bezorging , keurig op tijd. Vriendelijke bezorger👍👌

Annelous
20 augustus 2022

Super bezorging en zeer goede kwaliteit, echt heerlijk!!

Menzl
19 augustus 2022

Sushi was heerlijk! Snel bezorgd. We gaan vaker bestellen.

Truus
18 augustus 2022

Het is duur

J.L.
17 augustus 2022

Het is opmerkelijk te noemen dat er zelfs na een e-mail bericht van “onderweg” toch nog even werd gebeld dat het iets later zou worden. Geweldig.

Sha
15 augustus 2022
Sandra
15 augustus 2022

Een aanrader ,heerlijk ,vers en een snelle bezorging

Elisa
13 augustus 2022

Ik had om 13 uur een bestelling geplaatst met de vraag 16 uur bezorgen( kon je aanklikken) omdat ik om 1730 uur te werk moest,om 1710 uur gebeld waar het bleef,ze hadden eerst andere bestellingen gedaan,maar zouden het meteen komen brengen,en gelukkig was het er om 1720 uur! Het was snel eten en niet echt genieten van het eten,maar beter dan met een knorrende buik gaan werken.dus top opgelost!

Martine Van tilburg
13 augustus 2022

Alleen weinig sojasaus bijgeleverd. Voor de rest zeer tevreden

Dekkers
13 augustus 2022

Snelle bezorging en heerlijk gegeten.

Michelle
10 augustus 2022
Merijn
9 augustus 2022

Naast de overheerlijke sushi ook voortreffelijke gefrituurde hapjes!

Marcel
6 augustus 2022

Klaudia D.
5 augustus 2022
Gerrit Streefkerk
4 augustus 2022

Heerlijke sushi, wij hebben ervan genoten !

Caroline
4 augustus 2022

Super snel bezorgd, heerlijk gegeten!

Nana Hogerheijde
2 augustus 2022

Super! Snelle bezorging, vriendelijk, heeerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar

Willem Heinsius
1 augustus 2022
David de Boers
31 juli 2022

Bezorging op tijd, maar hij had niet gebeld maar aangebeld. Goed de opmerkingen lezen ajb.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annie van den Berg
30 juli 2022

Het was weer fantastisch!! En klokslag 17.00u bezorgd! Hartelijk dank.

Nico
29 juli 2022

Het is handiger als er bakjes bijgeleverd worden net als bij andere bedrijven (kartonnen bakjes) voor de saus. Wachttijd was heel lang, dit zag je pas na betaling. Anders had ik het niet besteld.

R
29 juli 2022

Het was jammer dat de levering 2 uur duurde. Ook ging de communicatie daarover ging niet helemaal goed. De sushi zelf was lekker :)

Jeroen Holzmann
29 juli 2022

Vreselijk lekker en kon jullie weer niet betrappen op een verbeterpuntje 🤗

Maarten
29 juli 2022
Kim
26 juli 2022

Kwaliteit is erg goed en de bezorging super snel . Ook is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader !

Annie van den Berg
26 juli 2022

We hebben genoten van de heerlijke sushischotel!! A.s zaterdag vieren we mijn 75ste verjaardag en bestellen we zeker weer!!! 👍🏼

Jan-Peter Bechthold
25 juli 2022

Het was weer erg lekker

Berry
25 juli 2022
Inge
23 juli 2022
Jazz
23 juli 2022

Top service en kwaliteit

Sem
22 juli 2022
C
20 juli 2022

Super lekker, en bezorging was weer top

Harry van Delft
20 juli 2022

Eerste keer dat we bij Mr. Sushi hebben besteld, maar zeer zeker niet de laatste keer. Goede en heldere informatie op de site. Ook na het bestellen keurig via de mail op de hoogte gehouden over de afhandeling. Keurig op tijd besteld door vriendelijke bezorger. En toen begon het feest: Mooi verzorgde schalen met heerlijke gerechten. Een echte aanrader !!!!!

Daan
20 juli 2022

Netjes op tijd geleverd, echter ondanks mijn opmerking om niet de sojasaus en wasabi te vergeten, toch geen sojasaus. Heel jammer, de vorige keer zaten beiden er niet bij en hadden jullie geen tijd om het na te leveren. Nu is duidelijk mijn opmerking niet gelezen.

Dennis
19 juli 2022

Eerste jeer proberen; heerlijke sushi, lekker vers en precies op tijd! Dit gaan we vaker doen

Weerden
17 juli 2022
Nicole
17 juli 2022

Makkelijk online bestellen. Netjes op tijd bezorgd. De sushi smaakte echt heerlijk. Echte aanrader.

Suraya
17 juli 2022

Complimenten. Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, heerlijke verse sushi + gratis sushi rol. Was weer genieten!! Vaste klant ;)

Sabine
10 juli 2022

Heerlijk gegeten!

Samantha
9 juli 2022
Willy Snellen
8 juli 2022
Z
7 juli 2022

Super lekker en snel bezorgd! Ook zeker niet duur voor de kwaliteit 🫶🏻

Neeltje Wijers
4 juli 2022

Tas aan de onderkant zat een gat in omdat er iets doorgelekt was. Verder heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther Haakman
28 juni 2022

Heerlijk gegeten!

A
27 juni 2022

De sushi kwam ruim 40 minuten later dan gepland. Bestelling was niet compleet, dit werd na een uur nageleverd. De nalevering hoorde warm te zijn maar was al afgekoeld, we konden het zo weggooien. Zonde. Verder lekkere en goede kwaliteit sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
26 juni 2022

Het eten is lekker maar helaas kwam de bestelling een uur en kwartier later dan vooraf aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed Hendrix
26 juni 2022

De bezorging kwam op tijd en de bezorger was ook zeer vriendelijk! De sushi was echt super lekker en genoeg!!! Prijs kwaliteit verhouding is goed. Ik had extra sojasaus bijbesteld maar dat was eigenlijk niet nodig! Ik ben erg tevreden en kom zeker terug voor een nieuwe bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melanie
26 juni 2022
Kees
25 juni 2022
B de Jong
25 juni 2022

Heerlijk gegeten, super vers.

Holzmann
25 juni 2022

Het was weer overheerlijk en het kea wachttijd viel het ook mee. Het spijt mij dat we geen verbeter punten hebben.

de Graaf
25 juni 2022

2 uur gewacht op 2 pokebowls

Ronald
25 juni 2022

Ik had een box besteld waar 3 x zalm shasimi 3 tonijn sashimi in zou zitten maar er zat alleen 4 zalm in.

Rob L.
24 juni 2022

Prima Sushi!

Yvonne
23 juni 2022

Heerlijk! Beste afhaal sushi die we gegeten hebben tot nu toe. De bestelling kwam wat later dan gepland, maar we zijn zowel per email als telefonisch keurig op de hoogte gehouden. Valt ook niet mee nu met personeelstekort in de horeca. Erg tevreden!

Megan
21 juni 2022

Iedere keer weer heerlijk en bellen je heel netjes wegens 5 min vertraging met bezorging echt toppers

Claudia Koster
21 juni 2022

Heerlijke sushi :-) We kwamen ophalen. Was precies klaar op de aangegeven tijd en de familiebox, een ronde schaal met 72 stuks sushi, zag er geweldig uit en smaakte voortreffelijk! Voor herhaling vatbaar.

Lin
20 juni 2022

Heerlijk, wat een mooie sushi schotel!

Anneniem
20 juni 2022
Ingrid
13 juni 2022

Eerste x waren ze net open toen viel t ons een beetje tegen, maar nu was t zo lekker!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Kunst
12 juni 2022

Lekkere sushi en pokébowls! Ook snel geleverd, top👍🏻

Mim
8 juni 2022

Prima bezorging

Claudia
6 juni 2022

Eten was oké maar het heeft bijna twee uur geduurd voordat bestelling gebracht werd. Dan heb je inmiddels geen trek meer.

Mirjam
6 juni 2022

Heerlijke verse sushi

Anoniem
6 juni 2022
Jim
4 juni 2022

Erg lekker!

Debby
3 juni 2022
Rob L.
1 juni 2022

Prima sushi!

Linda
30 mei 2022

Snel bezorgd en heerlijk gegeten

Esther
30 mei 2022
Tamara
28 mei 2022
shamira
28 mei 2022

Super service!

J. Schekkerman
27 mei 2022

Sushi rijst was veel te zoet, gebakken gamba was heel slap ( hoort krokant) de nori was supertaai… de vis was wel prima van textuur en smaak. Maar al met al zeer matig kwaliteit… dat kunnen 3 gratis extra blikjes groene icetea niet herstellen… geprobeerd… gewogen… en veel te licht bevonden

Floortje
25 mei 2022
Manon
22 mei 2022

De structuur van de rijst was erg wisselend en dus niet erg consistent. De smaak was ok. De vega sushi bevat alleen veels te veel zeewier in onze ogen het zat overal bovenop en dus erg overheersend. Best ok Gegeten maar niet geweldig. Bezorging was precies op tijd! En dat op een Zaterdagavond!

Bosch
21 mei 2022

Heerlijk gegeten . Zelf opgehaald

HSBenschop
17 mei 2022

Heerlijk verse sushi, snel bezorgd! Heel fijn dat jullie oook in Wieringerwaard bezorgen!!

Vince
14 mei 2022

Was goeie soesi

Hilde
13 mei 2022

Snel bezorgd (ondanks dat een uur bezorgtijd was aangegeven) en lekker.

JK
12 mei 2022

Mr. ALCKAR DID A GOOD JOB ; )

Jantine
10 mei 2022

Was heerlijk. Presentatie was top. Gefrituurde hapjes waren nog super heet. Werd 30 min. eerder bezorgd dan de verwachte tijd. Erg aardige bezorger Voor herhaling vatbaar.

Willem Heinsius
9 mei 2022
Mike
9 mei 2022

Netjes gebeld dat de bezorging iets later werd ivm drukte en ziekte personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cedric
8 mei 2022
Irma
8 mei 2022
Gj van der hulst
8 mei 2022
boon
7 mei 2022
M
7 mei 2022
Hbouw
6 mei 2022

Sushi was vers, smaakvol en gevarieerd .

Patrick
6 mei 2022
Silvia
5 mei 2022

Online besteld, keurig op tijd klaar. Sushi was heerlijk. Prijs-kwaliteitverhouding prima

S.
4 mei 2022

Super vriendelijke bezorgster, vers eten. We nemen overal altijd een pakket: Salmon lovers van €34,50 Jammer dat je dan alsnog €0,50 cent moet bijbestellen voor bezorging. Voor de rest echt goeie sushi

Karin de Jong
3 mei 2022

4x pokebowls besteld waarvan er 1 compleet was en overige 3 pokebowls ontbrak bijvoorbeeld de avocado en sesam. Ze worden helaas niet zo afgeleverd zoals het vermeld staat op de website.

Esther
1 mei 2022

Heerlijke verse sushi

Lou
1 mei 2022

Helemaal goed!

Angelique
30 april 2022
Jeroen Bossema
30 april 2022
Annie van den Berg
30 april 2022
Michel
30 april 2022

Prima sushi. Lekker en ziet er goed uit. Bezorging top. Werd netjes gebeld door mr Sushi over de bezorgtijd. Aanrader!

Yvonne
29 april 2022

Snel en netjes bezorgd. Goede kwaliteit, heerlijk gegeten.

Hoogwoud Michel
28 april 2022

Eerste ervaring, heerlijke sushi en uitstekende bezorging

Peter
28 april 2022
Rody
28 april 2022

Was echt heerlijk de sushi en de levering was echt mega snel we hebben maar 20 min hoeven wachten.

C
26 april 2022
Marit
25 april 2022
Bosch
25 april 2022

Bezorging was goed maar we moesten erg lang wachten op het eten. 90min. We zijn gebeld door het personeel, waarom het zolang duurde. Dat was erg netjes, maar het bleef lang wachten... ...zeker als je trek hebt😁

s.
24 april 2022

de sashimi was in veel te dikke plakken. Dat is gewoon echt niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bent
23 april 2022

Goeie service en gewoon goeie sushi

.
23 april 2022
Suzanne
23 april 2022

Heerlijke Sushi! En er werd keurig gebeld dat ze 5 minuutjes later kwamen.

Sandra
22 april 2022

Heerlijk sushi en snel geleverd! Aanwinst voor Schagen😊

Anoniem
22 april 2022
Michel Groenbos
21 april 2022

De bezorging was wel op tijd, maar de wasabi en soya-saus, die er wel bij hoorden, waren ze vergeten. En nog even nabrengen zou nog zeker een uur duren. De rijst was hier en daar wel al erg droog, wat we niet gewend zijn bij Mr.Suhsi, maar daar tegenover, waren de kip- en rundvlees gerechten wel erg lekker.

Danny
20 april 2022

Ik mis wel de vega opties die continue uitverkocht zijn. Verder smaakt het allemaal heerlijk!

Linda
19 april 2022

Het eten was perfect. Mailtje gekregen met de verwachte bezorgtijd en toch 3 kwartier later en na een telefoontje pas bezorgd. Excuses gekregen en ik snap dat het druk was met Pasen maar pas de verwachte bezorgtijd dan aan

Annie van den Berg
18 april 2022

Wat wij vandaag gekregen hebben was heerlijk. Niets op aan te merken en het werd keurig op tijd door een hele vriendelijke jongen bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!👍🏼

Sonny Muller
18 april 2022

Sushi was goed. Door computerstoring erg lang op mijn sushi moeten wachten. Vriendelijkheid personeel kan beter!

Lenie
17 april 2022

De sushi was erg lekker. Misschien een tip om de fooi meteen bij de betaling te kunnen afrekenen

Kees
16 april 2022

Erg lekker

Bianca
16 april 2022

Heerlijk gegeten! Bezorging was prima op tijd!

Lisa
16 april 2022

Super lekkere sushi, zeker dat wij binnenkort weer gaan bestellen! We moesten even wachten maar dit was niet eens erg want ondanks de drukte was jullie team zeer vriendelijk en zelfs gezellig.

Kaylee
15 april 2022

Heerlijk gegeten, ga zeker vaker bestellen!

Daniëlle
14 april 2022

Lekkere sushi! Snelle bezorging. Verbeterpunt: verpakkingsmateriaal